Spoštovani starši!

Mineva prvi teden, ko smo zaradi koronvirusa morali ostati doma in v šolsko delo vpeljati velike spremembe. V prvih dneh nam je uspelo vzpostaviti komunikacijo z vami in vašimi otroki ter postaviti temelje za učenje na daljavo. Situacija je od vseh nas zahtevala veliko prilagajanja in raziskovanja različnih možnosti. Poročate, da se vaši otroci odgovorno lotevajo učenja in dela za šolo, da se ob tem povezujejo in sodelujejo s sošolci. Seveda ste jim v veliko oporo tudi vi, za kar smo vam iskreno hvaležni.

Ocenjujemo, da bo učenje na daljavo potekalo dlje od prvotno načrtovanih dveh tednov. Zato je pomembno, da poiščemo najustreznejše načine dela na daljavo in vzpostavimo kvalitetno dvostransko komunikacijo. Pri tem bomo poskušali biti pozorni tudi na situacije v družini, saj se zavedamo, da v vsaki družini nima vsak otrok svojega računalnika. Vzpostavljamo novo učno okolje, ki nam bo to čim bolj omogočalo. Več informacij boste starši prejeli, ko bomo uredili vse potrebno.

Vabimo vas, da še naprej spremljate informacije s strani učiteljev ter delo in odzivnost vaših otrok (predvsem učencev predmetne stopnje, ki se morajo povezovati z več učitelji.

 Vam in vašim otrokom želimo, da še naprej s pozitivno energijo vstopate v nastalo situacijo, predvsem pa, da ostanete zdravi.

                                                                      Zvonka Kostrevc

(Skupno 92 obiskov, današnjih obiskov 1)