Skoči na glavno vsebino

v soboto, 4. 6. 2016 je v Mokronogu potekalo tekmovanje v orientaciji…

Tekmovanja se je udeležilo 15 ekip, od tega so bile 4 ekipe članske in kar 11 šolskih ekip. Za našo šolo so nastopili učenci in učenke v 7 ekipah, eno ekipo pa so sestavili tudi zaposleni na OŠ Mokronog. Tekmovalci so morali v 2 urah prehoditi 10 km dolgo progo in na njej najti 10 kontrolnih točk. Na posameznih kontrolnih točkah, so opravljali tudi različne naloge: streljanje z zračno puško, met bombe v cilj in streljanje z lokom. Na koncu, pa je tekmovalce čakal še kratek test o poznavanju zgodovine na temo NOB in osamosvojitvene vojne za Slovenijo.

Vse naše ekipe so zelo dobro opravile naloge, še posebej so se izkazale tri naše ekipe:

IZGUBLJENI (Toni Dragan, Klemen Janeš, Martin Peterle), JPA (Jaka Žgajnar, Petra Šoberl Pucelj, Ana Razinger) in ZAPOSLENI OŠ Mokronog (Jernej Mauko, Emil Toman, Jure Poljanec).

Ekipa Izgubljenih je osvojila 1. mesto v svoji kategoriji, ekipa JPA pa 2. mesto. V članski ekipi so zaposleni OŠ Mokronog osvojili 3. mesto. Še bolj pa nas je razveselila končna uvrstitev naših fantov, saj je ekipa IZGUBLJENI postala absolutni zmagovalec 5. orientacijskega pohoda in dobila prehodni pokal za eno leto. Čestitke vsem udeležencem tekmovanja.

(Skupno 653 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost