Učbeniški sklad

Seznam učbenikov, delovnih zvezkov in šolskih potrebščin

Spoštovani starši, učenke in učenci, bliža se konec šolskega leta in kmalu bo potrebno nakupiti delovne zvezke in potrebščine za novo šolsko leto.

UČBENIŠKI SKLAD (US)

Osnovna šola vsem učenkam in učencem priskrbi učbenike, ki jih bodo prejeli v šoli na prvi šolski dan.

Za učenke in učence od 1. do 9. razreda je izposoja učbenikov BREZPLAČNA (sredstva za nakup učbenikov zagotovi Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport).

Ob izteku šolskega leta morajo učenke in učenci vse izposojene učbenike vrniti šoli. V učbenike NE PIŠEJO.

V primeru, da bo učbenik popisan, poškodovan, uničen ali izgubljen, se ob koncu šolskega leta zaračuna odškodnina v skladu z 10. členom Pravilnika o upravljanju učbeniških skladov.

Naročilnica za učbeniški sklad (samo za tiste, ki je še niste izpolnili)

DELOVNI ZVEZKI

Ministrstvo za šolstvo in šport bo tudi za naslednje šolsko leto poskrbelo za nakup delovnih zvezkov za učence in učenke od 1. do 3. razreda osnovne šole (dobijo jih BREZPLAČNO v šoli). Delovne zvezke razdelijo učiteljice v prvem tednu septembra. Starši učencev 1. triade tako poskrbite le za potrebščine.

Starši učencev od 4. do 9. razreda plačate delovne zvezke v celoti. Izbrane delovne zvezke kupite sami v izbrani knjigarni. Svetujemo Vam, da delovne zvezke v izbrani knjigarni pravočasno naročite.

 Seznam potrebščin, delovnih zvezkov in učbenikov za šolsko leto 2021/2022

POTREBŠČINE

Seznam šolskih potrebščin za šolsko leto 2021/22

Do letos ste dobivali kataloge in naročilnice v fizični obliki, letos Vam jih pošiljamo preko povezav naših ponudnikov, preko portala Kopije nove ali preko portala Mladinske knjige ali preko portala DZS. Sezname si boste lahko natisnili ali preko portala naročili vse šolske potrebščine navedene na seznamu.

Povezave do katalogov:

DZS

Mladinska knjiga

PRINTINK

Uspešen zaključek šolskega leta ter mirne priprave na novo šolsko leto!

(Skupno 1.260 obiskov, današnjih obiskov 1)