Skoči na glavno vsebino

V soboto, 11. 6. 2022, je v Mokronogu potekalo tekmovanje v orientaciji. Tekmovanja se je udeležilo 18 ekip, od tega je bilo 14  ekip iz osnovnih šol in 4 članske ekipe. Za našo šolo so nastopili učenci in učenke v 7 ekipah, eno ekipo pa so sestavili tudi zaposleni na OŠ Mokronog. Tekmovalci so morali v 2 urah prehoditi 10 km dolgo progo in na njej najti 10 kontrolnih točk. Na posameznih kontrolnih točkah, so opravljali tudi različne naloge: streljanje z zračno puško, met bombe v cilj in streljanje z lokom. Na koncu, pa je tekmovalce čakal še kratek test o poznavanju zgodovine na temo NOB in osamosvojitvene vojne za Slovenijo.

Vse naše ekipe so zelo dobro opravile naloge, še posebej so se izkazale 4 naše ekipe:

SONČEK (Miha Recelj, Jure Sedlar, Alina LAmovšek), M. CITY (David Borštnar, Nejc Mauko, Matevž Nadrih), DEČKI (Tjaž Jevnikar, Nejc Žnidaršič, Benjamin Dolenšek) in MI TRIJE (Jernej Mauko, Emil Toman, Jure Poljanec).

Ekipa SONČEK je osvojila 1. mesto v svoji kategoriji, ekipa M. CITY 2. mesto in ekipa DEČKI 3. mesto. V članski kategoriji pa je ekipa MI TRIJE osvojila 1. mesto, postali pa so tudi absolutni zmagovalci in si za eno leto priborili prehodni pokal.

Čestitke vsem udeležencem tekmovanja.

(Skupno 305 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost