Skoči na glavno vsebino

Dobrodelna akcija 1Dobrodelna akcija 3Dobrodelna akcija 2V najbolj čarobnem mesecu pa smo se v našem vrtcu spomnili otrok, ki predpraznične dneve preživljajo malo manj veselo kot mi, zato smo se odločili za dobrodelnost. Izpeljali smo humanitarno akcijo v kateri smo zbirali obutev, oblačila in hrano. Del zbranih stvari je bilo na prireditvi Polka Majolka predanih dobrodelnemu društvu Pomagamo odprtih src, del pa smo predali organizaciji Varstvo otrok.com, ki so organizirali akcijo »Podarimo veselje«. Zbrano hrano so predali Anini zvezdici, oblačila, obutev, igrače so podarili družinam, ki so v stiski. Knjige, šolske potrebščine, družabne igre pa so podarili zavodom in kriznim centrom z otroci, ki potrebujejo pomoč.

Vsem staršem, ki ste nam pomagali se iskreno zahvaljujemo za dobrodelnost. S tem smo želeli spodbuditi tudi čimprejšnje navajanje otrok na dobrodelnost, na navajanje, da nekomu ki rabi, z veseljem podarimo igrače, ki jih mi ne uporabljamo več, oblačila in obutev, ki je  nam premajhne, stvari, ki….ja veliko tega se je našlo po domovih.

Prejeli pa smo tudi zahvalo predstavnice humanitarne akcije »Podarimo veselje«. V pismo nam je napisala, da se nam družine in otroci iz srca zahvaljujejo za našo dobroto in so nam za našo dobroto in v zahvalo poslali svoje izdelke.

Nekaj utrinkov tudi na njihovi fb strani – fb: Varstvootrok.com 

 

 

(Skupno 86 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost