Skoči na glavno vsebino

Danes vam za spremembo predstavljamo nekaj besed nekaterih vaših – naših otrok. Zapisali so tole:

Imam se lepo. Zelo vas pogrešam. Danes sem šel prvič na vlečnico. Znam tudi smučati. Danes smo imeli nordijsko hojo. Imam vas zelo rad. Raztrgal sem hlače, ampak so že zašite, zato brez skrbi. 
Rok

3. dan_035

Draga družina!
Živjo. Imam se zelo lepo. V domu Kranjske Gore se počutim odlično. Naučila sem se zelo dobro smučati. Danes smo se naučili nordijsko hojo. Bilo mi je zelo všeč in upam, da bom domov prišla brez poškodb.
Katarina

Najprej en lep pozdrav iz Kranjske Gore! Rad bi povedal, da je tukaj zelo lepo. Hrana je dobra in tudi učitelj je zelo dober. Vsi učitelji se trudijo, da mi je lepo. Lep pozdrav.
Matic M.

V Kranjski Gori se imamo zelo lepo. Na poti do sem smo videli veliko gora, med njimi sta bili Špik in Triglav, ter tudi nekaj voda npr. Savo Dolinko. Skoraj vsi že znamo smučati. Začetniki smo se učili ustavljati in zavijati, ostali pa so se učili novosti. Vsi smo se že peljali z vlečnico in bilo je zabavno.
Urša

Draga mami!
Komaj čakam, da te vidim in, da te močno stisnem. Naučil sem se zelo dobro smučati. No, vsaj zase. Padel sem nekajkrat in enkrat sva padla s Tjašo celo skupaj. Komaj čakam, da vidim vse od mami do Bena. Adijo mami.
Tilen

3. dan_036  3. dan_012  3. dan_010  3. dan_001  3. dan_002  3. dan_004  3. dan_005  3. dan_040  2. dan_-_2._del_002  2. dan_-_2._del_003

(Skupno 64 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost