Skoči na glavno vsebino

Na Podružnični šoli Trebelno smo december 2015 obarvali praznično. Brali smo pravljice o božičnih in novoletnih praznikih, o treh dobrih možeh in zimi. S pomočjo dveh predstavnic DPŽ Tavžentroža smo spekli slastne miklavže. Obiskal nas je tudi ta dobri mož in nam prinesel zvrhano posodo suhega sadja.


Izvedli smo kulturni dan Filmska vzgoja. Učenci 4. in 5. razreda so si v kinu v Novem mestu ogledali animirani film Mali princ, učenci prvega triletja pa so imeli kino kar v šoli. Ogledali so si dva filma: animirani Božična pesem in igrani Alvin in veverički.
V decembrskih dneh smo skušali še bolj spodbuditi sodelovalno učenje, si medsebojno pomagati in drug drugemu na različne načine polepšati dneve.
Zadnji šolski dan v koledarskem letu nam je dedek Mraz pod novoletno jelko pustil veliko zanimivih iger, ki jih bomo uporabili pri učenju v novem letu. Učenci 5. razreda so pripravili predpraznično prireditev za vse učence s podružnice, potem pa smo v OŠ Mokronog spremljali prireditev pred dnevom samostojnosti in enotnosti ter imeli srečelov.
Vsem skupaj želimo čaroben božič, v novem letu 2016 pa veliko zdravja, miru in veselja.
Učenci in učiteljice PŠ Trebelno

(Skupno 181 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost