Skoči na glavno vsebino

V soboto, 26. 5. 2018, se je v samem središču Ljubljane odvijalo že 50. tradicionalno državno tekmovanje Kaj veš o prometu. Na omenjeno državno tekmovanje se je uvrstila tudi naša učenka 7. razreda, Nika Tijana Grabnar, ki je predhodno zmagala na medobčinskem tekmovanju v Trebnjem, 15. 5. 2018.

 

Na medobčinskem tekmovanju, ki se ga je udeležilo 6 učencev naše šole in sicer, Benjamin Miklavčič (6. r), Erik ANzelj (7. r), Nina Cvetan (7. r), Nika Tijana Grabar (7. r), Filip Vrabec (8. r) in Klemen Ajdišek (9. r), so učenci 6. in 7. razredov osvojili ekipno zmago. Nika Tijana grabar pa je prepričljivo osvojila absolutno prvo mesto, med vsemi tekmovalci, kar jo je popeljalo na državno tekmovanje.

Z odličnim znanjem prometnovarnostnih predpisov je začela teoretični del tekmovanja, nadaljevala na spretnostnem poligonu in se na koncu pomerila še v ulični vožnji po samem centru mesta Ljubljane. Proga je bila zahtevna, česar se Nika ni pretirano ustrašila in zato na koncu osvojila ODLIČNO 9. mesto, med več kot 60 tekmovalci v državi!

Iskrene čestitke!

Mentor: Tomaž Kušar

(Skupno 756 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost