Skoči na glavno vsebino

Učbeniški sklad

Seznam učbenikov, delovnih zvezkov in šolskih potrebščin

Šola razpolaga z učbeniškim skladom. Učenci dobijo v začetku šolskega leta učbenike, katere potrebujejo pri posameznem predmetu za tekoče šolsko leto. Ob koncu šolskega leta mora učenec vrniti nepoškodovane učbenike. V učbenike NE PIŠEJO. V primeru, da bo učbenik popisan, poškodovan, uničen ali izgubljen, se ob koncu šolskega leta zaračuna odškodnina v skladu z 12. členom Pravilnika o upravljanju učbeniških skladov. Šola omogoča izposojo učbenikov od 1. do 9. razreda.

Vsi učenci OŠ Mokronog so uporabniki učbeniškega sklada OŠ Mokronog. Učenci dobijo vse potrebne učbenike v šoli brezplačno! Stroške izposoje učbenikov krije pristojno ministrstvo. Učenci 1., 2. in 3. razreda dobijo v šoli brezplačno tudi učno gradivo oz. delovne zvezke.

Delovne zvezke in potrebščine od 4. do 9. razreda kupite starši sami. Za otroke 1., 2. in 3. razredov kupite le potrebščineDelovne zvezke in potrebščine kupite po priloženih seznamih v knjigarnah ali preko spleta. Za pravilnost podatkov na naročilnicah zunanjih ponudnikov ne odgovarjamo. Nakup delovnih zvezkov in potrebščin je neodvisna od šole in jo opravite vsak samostojno na podlagi ponudnika, ki je vam najugodnejši.

Seznam potrebščin, delovnih zvezkov in učbenikov za OŠ MOKRONOG

Seznam potrebščin, delovnih zvezkov in učbenikov za PODRUŽNICO TREBELNO

Ponudniki, ki sodelujejo z nami in so vam pripravili online naročilnico so (predstavljeni po abecednem vrstnem redu):

DZS

Kopija nova

Mladinska knjiga-Mokronog

Mladinska knjiga-podružnica Trebelno

PRINTINK-vse za šolo

 

Učbenike dobijo učenci prvi teden v septembru.

(Skupno 3.493 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost